RE:D

O nama

HESA Group ima dokazanu povijest uspješnog organiziranja evenata i konferencija. Naši glavni događaji, konferencije Adria Hotel Forum (AHF) i Hotel Operation Weekend (HOW), potvrđuju našu predanost izvrsnosti.

Tvrtka HESA Group osnovana je 2012. godine. Tijekom godina postali smo jedna od najuspješnijih regionalnih tvrtki za event management. Slijedimo globalne trendove i koristimo inovacije u svim aspektima našeg rada. Održivost i tehnologija uvijek su sastavni dio svih događaja na kojima prednjačimo.

Osim naših vlastitih, organiziramo i inspirativne događaje za naše klijente. Neke od njih su: EU Recovery and Resilience Fund for Croatia’s Transition u suradnji s The Economistom / 2021; Oris (online) / 2020. i 2022; Muskels À la Carte Online / 2020; 7. hrvatski urološki kongres / 2021; Amplexor: Be The Expert / 2023 te mnogi drugi.

 

NEKI OD NAŠIH EVENATA

Adria Hotel Forum (AHF) pokrenut je 2013. godine i brzo je postao vodeće regionalno okupljanje investitora, vlasnika hotela, operatera i stručnjaka iz područja hotelskog poslovanja. Tijekom godina privukao je tisuće sudionika, preko 330 sponzora i pokrovitelja te ostvario suradnju s više desetaka medijskih partnera. Godine 2019., nakon izdanja u Beogradu, AHF je dosegnuo nove visine kada ga je preuzela međunarodna tvrtka Bench Events Ltd., vodeća u organizaciji događaja za investitore u hotelsku industriju.

Hotel Operations Weekend (HOW) godišnji je događaj koji raspravlja o globalnim trendovima u hotelskom poslovanju. To je ključni događaj u našem portfelju od 2017. godine. Festival svake godine privlači preko 600 sudionika iz regije, uključujući vodeće hotelijere iz cijele regije i stručnjake iz industrije. Naši sudionici variraju od članova uprave i generalnih direktora hotela do direktora operacija i voditelja odjela. HOW pruža platformu za dublji uvid u najvažnije trendove i izazove u hotelskom poslovanju.

 

 

Medijski partneri

JUTARNJI LIST

Medij u kojem se stvaraju najrelevantniji informativni sadržaji postavljajući pitanja, vrednujući znanje, informirajući javnost, dajući kontekst nepotpunim i pristranim informacijama, otklanjajući predrasude i potičući javnu raspravu o bitnim problemima društva u interesu stvaranja zajednice informiranih građana. Jutarnji list komunicira s čitateljima na svim platformama, sadržajima koji odgovaraju cijelom spektru njihovih interesa. Najutjecajniji je kanal za vijesti iz javne sfere u Hrvatskoj i lider u kategorijama privatnih interesa čitatelja – kultura, slobodno vrijeme, stanovanje, hrana, zdravlje.
www.jutarnji.hr

DOM & DIZAJN

Magazin za kulturu življenja i uređenja interijera vodi vas u najljepše kuće i stanove, interijere i eksterijere. S naglaskom na domaćim pričama, inspirira originalnim idejama, donosi najneobičnija dizajnerska rješenja i najmodernije arhitektonske zahvate, fotospecijale, vodiče o trgovinama, trendovima i novitetima za dom. Vrhunski sadržaj, unikatan za hrvatsko tržište koji potiče na maštanje i inspiraciju.
www.jutarnji.hr/domidizajn